Vopsea acrilică pentru fațade

Hit
EKOFASSAD Nanofarb vopsea acrilică pentru fațade
EKOFASSAD Nanofarb vopsea acrilică pentru fațadegaranție 3 anieste potrivită  lucrărilor de reparații avantajoaserezistentă la luminărezistentă la intemperiiUtilizare: EKOFASSAD NANOFARB vopsea de calitate superioară,  mată acrilică pe baza de dispersie apoasa, de culoare alb-intensă cu pr..
435L
Hit
FASSADENFARBE Nanofarb  vopsea acrilică pentru fațade
FASSADENFARBE Nanofarb vopsea de calitate superioară,  mată acrilică pe baza de dispersie apoasa, de culoare alb-intensă rezistentă la spălarea frecventă  cu apă și  detergenți casnici. Se utilizează la vopsirea fațadelor, formând un strat protector rezistent la radiații UV, la fel re..
572L
Hit
SILACRYL Nanofarb vopsea  siliconica pentru lucrări exterioare
SILACRYL Nanofarb vopsea de calitate superioară potrivită pentru protejarea  fațadelor la umezeală și formarea permeabilității optime la vapori de apă.Siliconul din componența vopselei contribuie la formarea unui înveliș cu rezistență sporită la umiditate. Destinat pentru lucrările exterioare p..
1.136L
Hit
STRUKTURFARBE Nanofarb vopsea acrilică structurală pentru interioare și fațade
STRUKTURFARBE Nanofarb vopsea acrilică structurală pentru interioare și fațade se utilizează în lucrările exterioare pentru crearea finisajelor  decorative și a straturilor  cu textură  riguroasă  pe suprafețe minerale (beton, tencuială, cărămidă, vopsea pe baza de dispersie apoa..
603L
Se afişează de la 1 până la 4 din 4 (1 Pagini)

În magazinul nostru online Nanofarb Moldova puteți cumpăra o gamă largă de vopsea acrilică pentru fațade:

- vopsea mata de fatada pentru uz exterior
vopsea rezistentă la umezeală pentru fațadă
vopsea mata acrilica pe baza de apa pentru fatada
vopsea siliconică pentru fațade
vopsea din latex lavabila rezistenta la umezeala
vopsea acrilică structurală

Phone Email Telegram
Contact Button