Tencuială decorativă

Hit
DEKORPUTZ Nanofarb 'Coroed' D 2.0 tencuiala decorativa acrilica
 Aderență înaltă  Permeabilitate ridicată la vapori  Gata de utilizare Rezistență la intemperii  Hidrofob (rezistent la apă), rezistent la îngheț  Elastic, rezistent la deformare DEKORPUTZ NANOFARB tencuială decorativă, riguroasă pentru protecția fațadelor și suprafețel..
836L
Hit
KRATZPUTZ Nanofarb 'Miel' K 1.5 tencuiala decorativa acrilica
KRATZPUTZ NANOFARB tencuiala decorativă pentru pereții fațadelor, subsolurilor, precum și pentru suprafețele expuse la sarcini mari de funcționare, în interiorul și exteriorul clădirilor. Se aplică pe orice suprafață minerală - beton, ciment, tencuială, gips-carton etc. Acoperirea este rezistentă la..
836L
Hit
QUARTZ-GRUNT Nanofarb grund de aderență pentru lucrări interioare și exterioare
QUARTZ-GRUNT NANOFARB grund de aderență pentru lucrări interioare și exterioare se utilizează   ca strat intermediar adeziv înainte de  aplicarea ulterioarelor straturi  de  tencuieli și vopsele structurale (decorative). Are funcții de protecție în sistemele de izolație a fa..
465L
Hit
STRUKTURFARBE Nanofarb vopsea acrilică structurală pentru interioare și fațade
STRUKTURFARBE Nanofarb vopsea acrilică structurală pentru interioare și fațade se utilizează în lucrările exterioare pentru crearea finisajelor  decorative și a straturilor  cu textură  riguroasă  pe suprafețe minerale (beton, tencuială, cărămidă, vopsea pe baza de dispersie apoa..
603L
Hit
Tencuială decorativă siliconică Dekorputz 'Coroed' Nanofarb
DEKORPUTZ SILICON tencuiala decorativa cu permeabilitate mare la vapori, stricta pentru protecția fațadelor și suprafețelor interioare vopsite din beton, beton spumant, azbest, tencuială, chit, cărămidă, PVC, PFL etc., precum și suprafețe vopsite cu dispersii apoase. Este potrivită pentru lucrările ..
836L
Hit
Tencuială decorativă siliconică Kratzputz 'Miel' Nanofarb
KRATZPUTZ SILICON Nanofarb tencuiala decorativa siliconică 'Miel' cu permeabilitate mare la vapori, stricta pentru protecția fațadelor, subsolurilor, precum și pentru suprafețele expuse la sarcini mari de funcționare, în interiorul și exteriorul clădirilor. Se aplică pe orice suprafață min..
836L
Hit
Tencuială decorativă TRAVERTINO Nanofarb F0.5/F1.0
TRAVERTINTencuiala decorativa travertinF0.5/ F1.0Scop: Tencuiala decorativa TRAVERTIN, folosita ca acoperire decorativa pe fatadele cladirilor si pentru decorarea interioara. O alegere ideală pentru restaurarea clădirilor antice. Folosit pentru a crea acoperiri fără sudură pe pereți, tavane, coloane..
914L
Se afişează de la 1 până la 7 din 7 (1 Pagini)

În magazinul nostru online Nanofarb Moldova puteți cumpăra o gamă largă de tencuieli decorative:

- tencuiala decorativa acrilica Coroed
- tencuiala decorativa acrilica Miel
- Tencuiala decorativa TRAVERTINO (Travertin)
- Tencuială decorativă siliconică pentru fațade și decorațiuni interioare
- Vopsea acrilică structurală

Phone Email Telegram
Contact Button