Grund acrilic de aderență

Hit
BETONOKONTAKT Nanofarb grund de aderență pentru lucrări interioare și exterioare
BETONOKONTAKT Nanofarb grund de aderență pentru lucrări interioare și exterioare Sporește aderența materialelor de finisaj cu suprafața de aplicareProtejează suprafața de umiditate Sporește proprietățile mortarelor Ecologic  Destinat pentru tratarea preventivă  a supraf..
467L
Hit
HYDROPLAST Nanofarb mastic impermeabil monocomponetnt
HYDROPLAST Nanofarb Mastic impermeabil monocomponetnt  pentru hidroizolarea pereților și pardoselilor în încăperile cu umiditate înaltă, precum și a fațadelor  exterioare până la placarea cu gresie și faianță.Este potrivit pentru obiectele care intră în contact direct și constant  cu ..
1.004L
Hit
QUARTZ-GRUNT Nanofarb grund de aderență pentru lucrări interioare și exterioare
QUARTZ-GRUNT NANOFARB grund de aderență pentru lucrări interioare și exterioare se utilizează   ca strat intermediar adeziv înainte de  aplicarea ulterioarelor straturi  de  tencuieli și vopsele structurale (decorative). Are funcții de protecție în sistemele de izolație a fa..
465L
Hit
WATERGRUNT Nanofarb grund acrilic de penetrare profundă
WATERGRUNT Nanofarb grund acrilic de penetrare profundă se utilizează în construcții pentru  întărirea suprafețelor făinoase și cretoase, precum și  la prelucrarea   suprafețelor minerale absorbante: beton, cărămidă, tencuiala, lemn, ciment, a gips-carton, PFL, PAL. Se folosește ..
199L
Hit
WATERSTOP Nanofarb, grund - concentrat 1:10
WATERSTOP NANOFRB Grund hidroizolator concentrat 1:10  este destinat pentru a întări suprafețele poroase și sensibile la umiditate, și   pentru a modifica proprietățile mortarelor de ciment. La fel se utilizează  și  pentru lucrările pe suprafețe  minerale absorban..
113L
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)

În magazinul nostru online Nanofarb Moldova puteți cumpăra o gamă largă de materiale adezive pentru grund:

  • grund de penetrare adâncă,
  • întărirea solului, solul concentrat,
  • grund adeziv,
  • grund hidroizolant
  • sol de cuarț,
  • betonocontact
Phone Email Telegram
Contact Button