Adeziv pentru lucrări de construcții

Hit
KLEBERGLAS Nanofarb adeziv acrilic pentru tapete și pânză din  fibre de sticlă
KLEBERGLAS Nanofarb adeziv acrilic pentru tapete și pânză din  fibre de sticlă- gata de  utilizare- lipirea sigură- Uscarea rapidă- rezistente la umiditate are proprietăți adezive puternice, aderență sporită la materiale diverse. Adezivul este  potrivit pentru lipirea  tapet..
369L
Hit
PVA Nanofarb adeziv universal pentru lucrări de construcții
PVA Nanofarb adeziv universal pentru lucrări de construcții este utilizat pentru lipirea produselor din hârtie, carton, țesături, precum și pentru lipirea tapetelor  din fibră de sticlă, de vinil și hârtie. Acesta poate fi utilizat ca un modificator pentru îmbunătățirea proprietăților tehnologi..
372L
Se afişează de la 1 până la 2 din 2 (1 Pagini)

În magazinul nostru online Nanofarb Moldova puteți cumpăra clei acrilic de înaltă calitate pentru lucrări de construcții, clei acrilic pentru tapet din sticlă și fibră de sticlă și clei universal PVA.

Adezivii acrilici Nanofarb pot fi utilizați pe scară largă pentru utilizarea de zi cu zi:

- Pentru lipirea suprafețelor din lemn, hârtie, carton
Folosit ca aditiv la mortarele de ciment
Potrivit pentru lipirea covorului, linoleumului
Formează o cusătură de îmbinare elastică, stabilă
Prietenos cu mediul
Compoziția specială a adezivului KLEBERGLAS îi permite să fie utilizat pentru lipirea fibrei de sticlă, tapetului din fibră de sticlă, țesăturii nețesute, vinilului gros, tapetului textil și structural, precum și a bordurilor din spumă și plăci de tavan.

Adezivul PVA poate fi folosit și ca modificator pentru îmbunătățirea proprietăților tehnologice și adezive ale amestecurilor uscate de construcție, tencuieli, compoziții de chit sau pentru amorsarea suprafețelor de construcție.

Phone Email Telegram
Contact Button