Lac acrilic

Hit
LACK AQUA Nanofarb lac acrilic lucios pentru panouri din lemn
LACK AQUA Nanofarb lac acrilic lucios pentru panouri din lemn este  destinat pentru suprafețele minerale,  din lemn, suprafețele tapetate în încăperi cu umiditate redusă. După uscare, lacul formează  o peliculă subțire, omogenă rezistentă la abraziune. Stratul nou format este rezisten..
685L
Hit
STONE LACK Nanofarb lac acrilic lucios pentru piatră
STONE LACK Nanofarb lac acrilic lucios pentru piatrăSTONE LACK Nanofarb lac acrilic lucios pentru piatră este destinat  pentru acoperirea protectoare și decorativă.creează efectul ”piatră umedă”UV protejareHidroprotecțieInodorHidrofobSuprafețe de aplicare : beton, cărămidă, tencuială, piatră.Ap..
734L
Se afişează de la 1 până la 2 din 2 (1 Pagini)

În magazinul nostru online Nanofarb Moldova puteți cumpăra lac acrilic de înaltă calitate pentru lăcuirea produselor din lemn, precum și lac pentru acoperirea protectoare și decorativă din cărămidă, piatră decorativă artificială și naturală, beton, gresie, clincher, calcar, precum și tencuieli decorative. pe bază de așchii de marmură.

Lacul acrilic produs de Nanofarb se distinge prin calitatea înaltă și respectarea precisă la tehnologia de producție. Lacul nostru:

- foarte rezistent la uzură
oferă protecție UV
protectie la umezeala
fara miros
hidrofob

Phone Email Telegram
Contact Button